tirsdag den 19. maj 2015

HegnHegn til haver og parker, denne virksomhed har leveret hegn til haver og offentlige parker i mere end 20 år. De kan bl.a. levere raftehegn, pilehegn, bræddehegn i flere forskellige designs er deres speciale, men de tilbyder også deres kunde orginalt Skagen stakit. De leverer og sørger for opsætning af raftehegn m.m. Det er muligt at beregne dit eget tilbud og se deres billige priser på de forskelllige hegn ved at vælge type i venstre side. Vælg det hegn du skal bruge til dit behov. Samtidig med at du altid er velkommen til at se deres udstilling som indeholder deres mest populære hegn, hvor man kan se hvordan de ser ud i virkeligheden, hvordan de vil se ud med tiden m.m. Ideen med udstillingen er at give inspiration, så du kan vælge det vigtige hegn og få hjælp og rådgivning. Udstillingen er åben mellem 7-30-17.00 på alle hverdage, mens det altid er muligt at se udstillingen på nettet. Virksomheden befinder sig på: 

Alcatraz Hegn & Rundtræ Aps
Bjergvangen 3
3060 Espergærde

Hvor du også kan finde deres hovedlager for Sjælland, hvor du også kan se de materialer, som du vil kunne få leveret og/eller opsat. 

Men det er også mulighed for at få et specifikt tilbud på dit hegn, så kommer en af deres medarbejdere på besøg hjemme hos dig, og giver dig tips og triks til, hvad du skal være opmærksomme på og svare på spørgsmål du må have. 


Ellers kan du også sende dem en mail på: kontakt@alcatraz.dk eller kontakte dem pr. telefon på: 26 73 63 53.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar