tirsdag den 14. april 2015

Vinduer og døreStår du og mangler nye vinduer eller døre til dit hus? Denne virksomhed tilbyder et stort udvalg af vinduer og facadedøre i både træ, træ og aluminium og plast i indvendige døre, trapper og kviste. Hvor der er mulighed for sammen med deres erfarne konsulenter at designer dine egne vinduer og døre. Hvor der er mulighed for at få en af deres dygtige konsulenter ud og få vejledning, som sikrer det helt rigtige valg til netop dit behov. De er landsdækkende og har derfor afdelinger i Haderselv, Fredercia, Åbyhøj og Skovlunde. Derfor har de mulighed for at hjælpe dig uanset hvor du er i landet. Hvor der er mulighed for både at finde trapper, vinduer og døre i standard mål og specialmål. Uanset hvilken løsning du har brug har de højt specialiserede fagfolk, som kan løse opgaven bedst muligt. Virksomheden tilbyder deres kunder en komplet løsning, hvor de foretage alt fra opmåling til levering og montering eller en løsning, hvor de blot levere dine vinduer, døre og trappet. 

Åbningstiderne variere dog fra butik til butik. 

Vinduespladsen i Haderslev (Niels Bohrs Vej 5, 6100 Haderslev) har deres udstiling åben fra mandag til torsdag fra kl. 9-16.30 og fredag fra kl. 9-15, samtidig med at deres telefon (4676 9100) har samme åbenningstider. 

Vinduespladsen i Skovlunde (Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde) har deres udstilling åben fra onsdag til torsdag fra kl. 9-16.30 og fredag fra kl. 9-15, hvor de holder lukket mandag, tirsdag og lørdag, samtidig med at deres telefon (4676 9100) har samme åbenningstider. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar