mandag den 16. marts 2015

Rejseforsikring


Er du klar til at nyde sommer ferien syd på i år? Hvis ja, har du så husket rejse forsikringen? Hvis nej, så læs med her. Hvis ja, så læs med alligvel, det kunne være at du blev klogere af at læse dette. Der er nemlig kommet et nyt rejseforsikrings selvskab på banen, nemlig Allianz Global Assistance, som kan dække din rejse på mange forskellige måder. 

Enkelt rejse forsikring, dækker en rejse. Hvor du kan vælge mellem 3 forskellige typer: Guld, Sølv og Bronze. Forsikringen kan enten dække i verdenen eller Europa. Hvor prisen ligger fra 99-143,97 kr., som startprisen for de forskellige pakker. 

Så tilbyder de rejse forsikring for backpakkere, som er en forsikring som tregnes for længere rejser op til 18 måneders varighed. Hvor det kun er muligt at vælge en bronze løsning fra 360 kr. 

Det er også muligt at købe en skisport rejseforsikring, hvor der er større risiko for at komme til skade end andre rejser. Derfor bør man tegne en ekstra forsikring som er en tillægsforsikring. Her er det også muligt at vælge mellem Guld, Sølv og Bronze løsninger fra 200-287,93 kr. 

På rejser opleves nye og spændende indtryk, men der kan også ske ting undervejs, som man helst vil undvære. Men med en rejseforsikring i baghånden kan du slappe af og nyde de oplevelser som venter.  Med over 50 års international erfaring er de førende inden for rejseforsikring og assistance.  De har mere end 13.000 ansatte i 35 lande på fem kontinenter og et netværk af pålidelige lokale agenter, sidder klar til at hjælpe både dag og nat, udanset hvor du befinder sig henne i verdenen.

Læs mere om det hele lige her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar