lørdag den 16. november 2013

Anmeldelse af Gun Britt Dry Volume Booster Dark colored


Eftersom jeg har skiftet frisure inden for det sidste stykke tid, og da mit hår er flad som en pandekage har jeg virkelig brug for noget volume. Samtidig med at det er en tørshampoo, som er perfekt til mit  hår som fedter utroligt hurtigt og der er endda lavet en version perfekt til mørkhårede, da tørshampoo godt kan efterlade hvidt pulver i hårbunden. Så hvis du efterspørger de samme elementer som mig, læs endelig med nedenunder. 

Forventninger
Jeg har aldrig prøvet nogle af Gun Britts produkter før, så havde ikke de helt store forventninger, jeg håbede bare at det virkede efter mine ønsker. Jeg havde dog hørt godt omkring hendes andre produkter, så besluttede mig for at prøve produktet.

Konsistensen
Efter at det er en slags tørshampoo, så har den samme konsistens som den man kender fra de klassiske tørshampoos, som virker tør og pulver agtig. Men denne her nemmere at arbejde med i forhold til de fleste andre tørshampooer, som jeg tidligere har prøvet, da den er lettere at massere ind i hovedbunden. Men da denne er specielt udviklet til mørk hårede, gør den at man ikke får et pulver lignende lag i toppen, som er tydeligt når man er mørkhåret, men dette undgås ved denne mørke version, da det "hvide pulver" er mørke brunt, så kan det ikke ses. 

Holdbarheden
Da konsistensen er lidt ligesom en tørshampoo er den let lige at rode lidt rundt i håret for at tilfører noget mere fylde igen. Alt i alt synes jeg at den holder meget godt, taget i betragtning at min hår er og bliver faldt. 

Effekt
Den giver en let effekt af let volume på toppen, som er med til at give det sidste. Det kan kun blive til en let volume med mit glatte hår. 

Hvordan skal den bruges?
Produktet skal bruges ved at man lufter det øverste lag af håret og sprayer produkt ind under hele vejen rundt på toppen af hovedet, efterfølgende masser man produktet rundt. Pas på at det ikke efterlader plamage af produktet, hvis du ikke får det massere ordenligt rundt. Men du kan også vælge at spraye det direkte i toppen af håret, men så giver det mere en effekt af tørshampoo end volume booster. 

Prisen
Den står til 179 kr. lige her, som er i middelklassen for hårprodukter, og jeg synes egenlig at prisen er ret fair, da det både er en tørshampoo og volume booster i en. Hvem elsker ikke at kunne få to produkter i et?

Genkøb?
Helt sikker, jeg har allerede købt en ekstra. 

Love Line,

TRANSLATION

A great volume booster and a dry shampoo theres gives great volume to flat hair and the dry shampoo it specially made for dark haired girls just like myself. 

2 kommentarer:

  1. Jeg har faktisk overvejet et produkt som dette, som kan give noget fylde, men alligevel ender jeg altid med at købe tørshampoo :D

    SvarSlet
  2. Jeg kan sige dig det er godt til lige at give lidt fylde på toppen, som kan give det ekstra til frisuren :)

    SvarSlet