mandag den 26. august 2013

Anmeldelse af Glitter Topcoat fra L'Oreal Paris

Jeg er blevet ret vildt med denne topcoat fra L'Oreal Paris, som giver en overflade med glimmer. Selvom det er svært at se på billederne, men forskellen med topcoaten er heller ikke særligt stor, men den er lige med til at give lidt ekstra og et anderledes look. Det kan give en stor forskel i sidste ende, hvilket f.eks. gælder dette look med shatter lak, som er med til at gøre looket mindre råt i udtrykket. Til de interesserede er der en utroligt nem guide til, hvordan man laver denne nemme og flotte lak. 


Jeg valgte at bygge lakken op med en hvid lak, sort shatter lak og glitter topcoat. 


Først starter man ved at lægge den hvid basis farve. 


Efterfølgende lægges den sorte shatter lak, som giver det krakkelerede look. Bemærk at den lige skal havde tid til at arbejde inden man lægge næste lag, og lig ikke et for tykt lag af shatter lakken, da det vil give mindre effekt. 


Til sidst tilføjes glitter overlakken for at give en sidste finish. 

Love Line,


TRANSLATION

I just love my new top coat fra L'Oreal Paris, which gives a sparkly surface. Even thought it's hard to see at the difference at the pictures, but the difference in real life isn't that big either, but it gives something extra and a different look. In the end it makes a different to the whole look of the polish ex. this look with a shatter polish, which are every raw in the look. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar