torsdag den 4. juli 2013

Spar op til 50 % på designer solbriller + yderligere 5 % rabat


"SmartBuyGlasses.dk tilbyder rigtigt mange populære designer solbriller, hvor det er muligt at spare mange penge, og det mest fantastiske ved siden er, at de tilbyde først og fremmest et gratis rense sæt med alle par solbriller, som har en værdi af 160 kr. Men så bliver man en smule mistænkelig over at købe solbriller på nette, for hvad nu hvis de går i stykker, er der så nogen form for garanti? Ja der er 2 års garanti. Men kan jeg garantere mig, at de er ægte? Ja, de tilbyder ægthedsgaranti samtidig med at de tilbyder 100% returpolitik inden for 14 dage. Lige netop nu tilbyder de yderligere 5 % rabat med koden sommerklar2013, som gælder indtil 31/7-2013, måske lyder det ikke så meget, men det er da værd at tage med oveni, hvis man alligevel skal ud og investere i et par. Værd dog opmærksom på at leveringstiden kan være ret lang."
Love Line,

TRANSLATION

"I found a danish page where it is possible to safe up to 40 % off designer sunglasses and it is possible to send internationally. They offer 2 years of guarantee, full return polity and promise authentic guarantee." 

I dette indlæg er det blevet brugt et eller flere affiliate link, som giver mig kommission, hvis du køber noget. Når du køber noget gennem et affliate link, støtter du mig og mit arbejde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar